Sommar!

Vet inte riktigt vad jag tycker om sommaren hittills. Vissa delar har varit underbara, har gjort så mycket roligt. Massor av saker jag aldrig kommer att glömma. Tyvärr så är det inte bara bra saker. Utan även dåliga. Saker som jag vill göra ogjorda. Även fast jag inte kan. Men jag hatar, rent ut sagt hatar att se folk må dåligt. Att se några av mina absolut närmaste vänner må dåligt. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag kan bara visa att jag finns där, alltid. Vad som än händer.

Men som sagt, det har även hänt mycket roliga. I början av sommaren var jag på AC/DC, vilket var något av det roligaste jag gjort, även det häftigaste! Har faktiskt träffat Helene mycket denna sommar och det gillar jag. Väldigt mycket, vi har hittat på massor av bus som vi kommer att komma ihåg. Mycket spontana grejer, och det är kul! Alla behöver en del av Helene för att må bra! Jag har fyllt år, jag har varit på Fide, Vadstuck, Stångaspelen och lite annat roligt. Mer ska det bli! Hoppas på en liten "klassfest" snart. Som den vi hade när skolan slutade. Det skulle vara toppen!  

Denna vecka är full.

Måndag: Jobb och fira att jag har fyllt år med släkt och vänner.
Tisdag: Ledig! Ska träffa Maja, grilla med massor av underbara människor. Sen gå till fiket och lyssna på spelning.
Onsdag: Ledig! Inga planer, blir nog att umgås med kusinerna som är nere på ön.
Torsdag: Jobb och grillning på kvällen med familjens vänner och släkt.
Fredag: Åka in till stan med Helene för att träffa Agnes!!! Och förhoppningsvis Märta! Hoppas att filuren är ledig! :) Fidepuben på kvällen? Vi får väl se!
Lördag: Jobb till 20:15. Så det blir nog inget mer den kvällen.
Söndag: Ledig! Där är inget planerat, alla dörrar öppna. Typ.

Nu ska jag gå och hitta något viktigt att göra. Som typ... dricka mammas flädersaft och lyssna på Simon & Garfunkel? Ja det låter bra, det kör vi på!

Jag vill skriva något för att visa hur mycket jag älskar er. Vet inte hur jag ska skriva det bara. Hoppas ni vet iallafall.

Tjing!

RSS 2.0