We will rock you.

Igår kväll så åkte jag och Carro till Hemse för att gå på en spelning på Hemse gården. Vi trodde det skulle komma mycket folk, men nej. Det var lite folk, och bara ett band som var bra. Så vi åkte hem ist, vi satt och diskuterade om vi skulle köpa en rysk landsköldpadda eller en slipsten. Jag tror vi enades om sköldpaddan, även fast den är rysk och det kan bli lite svårt att komunicera med den. Fast vi kan ju alltid säga "ojski bojski".



Här kommer lite nya nomineringar:

    Kate Bosworth.

    Colin Farrel.

    Jessica Biel.

David, vad tycks?



/ Maja.

I want it all.

Ledig idag, riktigt skönt att få en sovmorgon. Sen klockan två så skulle jag till sjukgymnasten, hon frågade vad som hade hänt och för minst 5:e gången fick jag förklara att jag inte riktigt vet hur det gick till. För jag kommer inte ihåg, jag spelade fotboll, jag ramlade. Sen så vet jag inte, men knät hoppade ur led och jag fick förbaskat ont, det är allt jag vet. Men iaf, så satte hon ihop ett träningsprogram till mig. Så nu ska jag börja på gym, så jag kan stärka upp knäet och hela låret. För mitt andra ben är mycket starkare. Så nästa torsdag ska jag gå på deras gym, ser väl inte direkt fram emot det, men det kan ju bli lite kul.

Imorgon så står spanska och idrott på schemat, och jag längtar tills idrotten. Åh, så skönt att få springa av sig lite.


    Queen - I want it all.



/ Maja.

Cum on feel the noise.

Skola idag som vanligt. Hade en väldigt dryg föreläsning om Kina på morgonen. Läraren berättade allt så himla fort så man hann inte att förstå. Sen så på eftermiddagen så fick vi jobba med vårat projekt. Men kunde inte göra så mycket för Adam var sjuk. Så vi måste ännu göra tv-inslaget. Det är lite mycket nu som ska in på kort tid, men det löser sig nog.

Ikväll blir det bara att plugga lite, chilla och lyssna på bra musik. Skönt.



/ Maja.

Vinnarna är...

Vinnarna av veckans snyggast kvinna och man blev:



    Jennifer Lopez. Både jag och David tycker att hon är drop dead gorgeous.

    Chris Martin. Finns det någon mer som är så aktuell som han är just nu? Det har precis varit två Coldplay konserter i i globen. (David var på båda.) Dessutom så ser han ju bra ut. Han var värd en första plats.



/ Maja.

Koncentrerad.

Jag och Helene hade allmänt tråkigt idag den sista timmen, så vi bestämde oss för att plåga Karl lite. Så vi störde honom när han satt vid datan. Jag kan ju iaf säga att han är koncentrerad, det går inte att få kontakt med honom. Helt inne i sin krönika. Så jag drog ur sladden till datamusen och till tangentbordet och när han märkte att det inte fungerade så reagerade han ungefär såhär:

- Karl; ÅH nej! Datan har hakat sig! Allt jag har skrivit kommer att försvinna. Vad ska jag göra!?

- Jag & Helene; * Skrattar så vi inte vet vart vi ska ta vägen! *

Ja, ingen annan som kommer att förstå, men kul var det.

    Karl är koncentrerad till tusen.



/ Maja.

Maja, Maja, Ström & Lindström? Vem fan är vem!?

Idag så har jag varit i skolan som vanligt, massa plugg just nu. Men det gick bra. Sen så kom den lilla Maja Lindström med bussen till hemse, så vi gick på hemse med mamma en stund och sen så åkte vi hem. Sen iväg till min mormor och äta mat och sen hem igen.

Vi har bara suttit och gjort ingenting, bara chillat. Väldigt skönt. Fast vi har sjungit också, massa fina låtar. Naat! " You touch my tralala ". Ähum.

Nu ska vi snart sova, vi sitter båda och halvsover, så Godnatt.



/ Maja.

Pimp my ride.

Dagens skönaste idag var när jag, Jessica och Carro satt i kaffis i skolan. Vi kollade i GT och då var det bilder på olika etta klasser på ön. Där står det vad dom vill bli när dom blir stora. En ville jobba med punktskrift. En ville köra glassbilen och en ville bli "pimp my ride" alltså bilfixare. Lite roliga yrkesval, men när Jessica gick i ettan och svarade på den frågan så sa hon ju att hon ville bli kock. Men det verkar inte vara på listan nu. Eller? Det kanske är dags att byta till HR? ;)



    Jag & Jessica innan insparken.



/ Maja.

Härlig känsla.

Idag så var det första gången sen februari som jag verkligen har vågat springa, på riktigt. Har bara fegat förut, tagit det jätte lugnt. Men nu idag när jag hade det där knäskyddet så vågade jag, vågade verkligen springa. Visst, jag är ju fortfarande försiktig, men jag kan ju verkligen säga att det var härligt. Riktigt härligt!

Efter skolan så åkte jag med Jessica till stan, skulle vara hennes "personliga stylist" vet inte riktigt hur det blev med det. Sen kom hennes syster också, så vi gick runt och kollade lite. Det var jätte mysigt.



/ Maja.

When you were young.

Här kommer lite fler nomineringar:



    Jennifer Lopez. Vacker som få.

    Adam Brody. Ser bra ut och har en snygg klädstil.

Jag slår vad om att David inte kommer att gilla mina nomineringar. Men men, det är ju bara nomineringar. =)



/ Maja.

Visby.

Idag så har vi  vart med klassen i Almedals biblioteket. Vi har redovisat ett delmål och sen så har vi börjat med en artikel och ett reportage. Det har väl gått bra tycker jag. Sen efter så gick jag på stan en stund med Carro & Jessica. Hade ett presentkort på VILA eftersom min väska därifrån gick sönder. Så köpte en klänning.

Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska plugga lite eller inte, får nog fundera ett tag, och sen när jag har funderat klart så är nog antagligen klockan sängdags.

/ Maja.

Be there.

Spelning den 26:e september på Hemsegården, och även den 27:e på Klinte fritidsgård. På båda ställena börjar det klockan 19:00, gratis inträde!







Banden som spelar är: Ravens Of Eden, Inception To Embrace & höjdpunkten NEXT WEEK!

Så ta nu och se till att ni är där!



/ Maja.

Nomineringar.

Här kommer lite nomineringar till denna veckas snyggaste man och kvinna:



    Jessica Alba. Utstrålar skönhet och glädje. Gillade henne även starkt i filmen "Honey" så extra plus där.

    Jude Law. Behöver man säga så mycket? Man förstår genom att titta på honom, hans ögon, ja allt.

    Kate Hudson. Vacker som få.

    David Beckham. Snygg som bara den, grym på fotboll. Ja, det räcker nog.



/ Maja.

Oh heaven is a place on earth.

En film från avslutningen i 9:an. Det var så grymt roligt, alla var taggade och alla var på bra humör. Det märks på den här filmen!






/ Maja.

<3

Här kommer en liten film från grillkvällen vi hade med några från förra klassen i juni, en vecka innan skolavslutningen eller något sådant tror jag. Här ska Jessica försöka sig på att starta en bil, det går väl sådär.
Jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser den här, vi har så många minnen tillsammans. <3

( Vilket jävla garv jag hade då alltså. )







/ Maja.

I still haven't found what Im looking for.

Den här låten, den är underbart bra. Jag får rysningar i hela kroppen. 

 

   


Bruce Springsteen & Bono tillsammans, det kan inte bli annat än bra.


/ Maja.

This years love.

Nu ska jag nog bege mig mot sängen, lyssna på lite bra och framför allt lugn musik. Vet en perfekt låt, David Grey - This Years Love. Underbar!

    David Grey - This Years Love.

Godnatt / Maja.

I got soul but im not a soldier.

Sitter här och skriver lite på uppgiften, går väl sådär. Känns inte som om min fantasi är på topp.
Jag lyssnar på lite bra musik också, musik kan ibland vara bättre än allt annat. Man lyssnar på en bra låt som är lite drag i, som man blir peppad av. Då går pluggandet lite lättare.


/ Maja.

Hey hey hey, hold your horses.

Kan inte få nog av Yrrol.

"It´s not my cup of tea you know."

"Och så är det där kanske en lampa som man inte ser, och så blir det svart. Eller jag vet inte?"

"Im sorry, jag säger bara det. Im very sorry.

"Det här med bulle? Excuse me, men det är faktiskt bara för dumt. Silly, s-i-l-l-y."



Plugg & OTH.

Den här lördagen har hitills bestått av plugg och lite One Three Hill. Ganska så slappt och ganska så skönt. Det går iaf framåt med arbetet som ska vara inlämnat på måndag, fick lite text från Adam igår som han har tagit fram, så nu ska jag sätta ihop det med min text. Hoppas på att det blir bra.

Nu ska jag ner och fortsätta och se lite OTH, om det nu funkar. Dvdn krånglade lite förut.

/ Maja.

En på miljonen och Yrrol.

Som sagt, den här kvällen har jag verkligen inte gjort någonting. Har suttit lite här framför datorn, och sen har jag sett film med mamma. En på miljonen, har ni sett den? Riktigt rolig, konstig humor som gör det roligt. Precis som Yrrol, fan vad den är bra. Eller, kanske inte bra, men väldigt rolig. Det är den film som jag iaf skrattar mest åt.

Men nu ska jag nog bege mig mot sängen, känner att ögonlocken börjar bli lite tunga.

Godnatt! / Maja.

Sensation.

David Rydell!? Idag när jag var inne i Havdhems Ica bodi, vet du vad dom spelade på radion!? Oasis, vilken sensation va?

Slö dag.

Som sagt, idag var jag ju då hos doktorn på förmiddagen. Det gick väl bra, dom kom iaf fram till att när jag skadade knäet i februari så var det nog så att min knäskål hade hoppat ur led och att något hade brustit. Så jag fick ett speciellt knä skydd som jag ska ha när jag tränar osv. För det var bara bra att jag rörde på knäet. Sen så ska jag även gå hos en sjukgymnast, och om det inte blir bättre så ska dom nog operera. Men det hoppas jag på att jag slipper.

Efter det så tog jag bussen till skolan, vi jobbade lite med OS projektet och så. Men smarta jag kunde knappt göra något för jag hade glömt mitt block med alla papper i bilen. Men vi slöt lite tidigare så vi gick och satte oss i kaffis och bara slöade.

Ikväll så ska jag inte göra något, det är faktiskt riktigt skönt och bara göra ingenting ibland.

/ Maja.

Otursdagen.

Det här måste ha varit min otursdag iaf, så här har den sett ut:

  • Hade bråttom imorse, så hann inte göra iordning allt.
  • Spillde te på min vita tröja i skolan.
  • Min ganska så nya väska gick sönder.
  • Jag tappade bort mitt busskort.

Ja, ni kanska förstår. Jag var inte så glad när jag kom hem. För jag skulle nämligen bara hem och vända och sen till stan för att se fotboll. Men utan busskort så måste man ju betala och jag är typ pank. Så det kändes inte så lyckat, men sen när jag tog ur allt ur min väska ( den trasiga ) så ramlade mitt busskort ut ur mitt skrivblock, hallelujah säger jag bara.

Det blev iaf trevligt inne i stan, fick träffa David och det var ett bra tag sen, så det var kul. Sen så satt jag och kollade på när Jessica spelade med Kalle, Vicky, Adam och några. Jessica var btw grymmast på plan.

Nu ska jag väl börja dra mig mot sängen, ska till doktorn imorrn. Dom skall kolla mitt knä för typ tredje gången och bestämma om dom ska operera eller inte. Ska iaf gå i skolan på eftermiddagen och det känns skönt för måste prata ihop mig lite med min jobb partner om hur vi skall göra.

Godnatt allihopa. / Maja.


En ny blogg, för tredje gången.

Nu så, en ny blogg. Igen, min tredje faktiskt. Men ni som känner mig vet hur mycket jag skrev i dom. Inget. Men nu ska jag börja, eller jag ska iaf försöka.

Just nu är det väldigt mycket plugg, två artiklar, en på svenska och en på engelska ska vara inlämnade i början på nästa vecka. Det kommer bli stressigt tror jag eftersom man jobbar i par, och vi inte har fått särskilt mycket tid tillsammans. Men det löser sig väl. Sen så är det även fyra uppgifter till, men som tur var ska dom inte vara inlämnade ännu.

Idag så har jag varit ledig som alla andra onsdagar, riktigt skönt att bara som mest gå två dagar i sträck i skolan. Men imorrn så sätter det igång igen, sen så på kvällen kanske jag åker till stan och ser lite fotboll. Men får se hur det blir med det.

/ Maja.


RSS 2.0