.

Det är för mycket.

Fredag.

Hej!

Nu har jag inte skrivit på jätte länge, och när jag väl skriver, så gör jag det klockan 07:21 på en fredagsmorgon. Konstigt? Ja, men sådan är jag.

Har inte så jätte mycket att skriva, förutom att det är fredag och det betyder helg. Underbart skönt, även fast jag inte har varit skolan så mycket denna vecka. Men så kan det vara ibland. Lusten till att gå i skolan har tappats någonstans på vägen, men den kommer att komma tillbaka.

Snart är det dags för skolavslutning, och treorna tar studenten. Nu är dem stora på riktigt. Rasmus och Martin är stora pojkar nu.
Det måste vara väldigt skönt att ta studenten, att vara fri.
Jag längtar, men min tid kommer.

Idag på förmiddagen så har jag nationellaprov i engelska. Den skriftliga delen. Jag borde vara nervös, men det är jag inte. Jag är lugn, för det känns som om det kommer att gå ganska bra. Men man vet ju aldrig, men jag ska gå ut och göra mitt bästa! (Det låter som om jag ska spela en fotbollsmatch eller dylikt.) Men så kul ska vi inte ha det.

En sista hälsning innan jag publicerar detta inlägg. Lycka till alla 92:or där ute!

/ Maja.

Fashion!

Hejhallå.

Nu var det väldigt länge sen jag skrev. Jag ber om ursäkt.

Jag får ta och skriva ett litet inlägg idag, Helene röt åt mig förut idag. Bara för att jag inte skrev särskilt ofta, och jag vågar inte säga emot kvinnan.

Idag så gick man upp i ottan, 05:25. För att ta den tidiga bussen in till stan. Där skulle vi ha tennis i rackethallen på gympan. Det var jätte kul, svårt men kul! Innan vi var där så var vi även en sväng hemma hos Agnes, hon bor i en underbart fin lägenhet. Så vill jag också bo!

Vi tjejer hade tänkt att strunta i att åka tillbaka till skola, och istället gå till glassbaren och äta glass. Men tror ni det gick för sig? Nej, för då skulle vi gemansamt åka allihopa i några minibussar...

Men väl i skolan så gjorde vi inte så mycket, iallafall inte jag och Helene.

Vi har även halv bestämt att vi ska åka och grilla någonstans på tisdag kväll. Jag vet inte med vilka, och inte vart. Men det löser sig, och mysigt blir det nog.

Imorgon så är det ju dans som vanligt, dock så lämnar Andrea mig. Men jag har som tur var Isa och Linda med mig. Innan dansen så ska jag gå på stan med Helene, det kommer säkerligen att bli mycket trevligt.
Jag hoppas även på att få åka bil med Martin hem, då slipper jag ta den sena bussen. Men vi får väl se hur det blir.

Mina planer för helgen är att åka in till stan och umgås med Maja. Så dit åker jag på lördag någongång och spenderar natten där. Det kommer att bli kul som vanligt!

Nu känner jag att jag har skrivit tillräckligt för ikväll. Hoppas iallafall att några blir nöjda!

Måste även önska min köra kusin Hanna trevlig resa. För hon ska nämligen ut och tågluffa i stora vida världen imorgon! Jag hoppas att ni kommer att få det underbart, sola lite åt mig med va? :)

/ M.

Fredag.

Hejhallå!

Idag ska det städas. Mitt rum ska städas, det behövs verkligen!

Sedan vid halv 6 så kommer Jessica hit, då ska vi göra oss iordning och sedan så ska vi åka till Jacob. Där kommer Carro, Helene, Elin och Mathilda vara blandannat. Plus massa annat folk. Så det kommer nog att bli riktigt kul!

Nu har jag inget mer att skriva om, det var bara det jag vill få sagt. Så nu väntar den roliga städningen på mig.

    Elin & Helene. Ikväll gäller det, har ni med er skivor med Backstreet Boys, Spice Girls och Vengaboys?



/ M.

Onsdag/Torsdag.

Igår eftermiddag så hoppade jag på bussen i Havdhem och åkte mot B-vik. Där mötte David och hans far upp mig med bilen, vi åkte till affärn och köpte vindruvor. Sedan så gick jag och David hem till hans mor.
Vi gick upp och kollade på hans nyrenoverade rum, som var jätte fint! (Men jag tycker ändå att du ska köra på Oasis grejen!)
Sedan så låg vi och pratade och kollade i lite tidningar. Det är väldigt skönt att ha dig hemma ska du veta!

Efter ett litet tag kom Martin och joinade, då så låg vi bara och slappade, eller snoozade på deras språk. Pratade om allt möjligt, från frierier till foppatofflor (ta åt dig Carro!!)
Jag och Martin har en överenskommelse nu också. När han är 30, och jag 28 och om båda är singlar. Så ska vi gifta oss, flytta till Wisteria Lane. Jag ska jobba, och han ska vara hemmafru.

Vi fick även tårta och cider. Mums!
Det blev även lite nattmackor runt ett snåret.

Sedan så tog jag och Martin cykeln och cyklade bort till hans far, hämtade bilen, plockade upp David och styrde skutan mot Havdhem.
Fast när vi väl var i Havdhem så fick vi ideen om att åka till När och hälsa på Amanda. Så det gjorde vi, efter lite virr ute på Närs vägar så landade vi hemma hos Amanda. Där blev det också lite snooz och vi fick även en stor hund som sällskap.

Vid 03:00 så åkte vi hem. Så ungefär vid 03:30 landade jag hemma hos mig.

Det var en trevlig och mysig kväll. Tack!



Idag så gick jag upp vid halv tio, skulle ta en buss till stan vid halv tolv för att träffa Adam.
På bussen in så var det en Sthlms tjej som satt framför mig. På ungefär en halvtimma så hann hon ringa fem samtal, och hon pratade högt och tydligt. Så nu vet jag allt om hennes kompis kärleksliv och vem som gillar vem och vem som inte gillar vem. Ska dem bli tillsammans? Eller inte? Det var oliiiiidligt spännande ska jag säga er. Dock så fick jag inget svar, för kompisen i andra sidan telefonen skulle iväg och shoppa. Så det kan gå.

Adam mötte mig vid busstationen, vi gick lite på stan, sedan fick vi för ont i ryggen så vi gick och fikade på Ringduvan isället :)
Sedan tillbaka ut på stan, vandrade runt där ett tag.
Det var ju även en påskparad idag i Visby, eller påskmarsch* Ursäkta mig. Men den missade vi tyvärr. Vi som hade tänkt att vara med och allt! :)

Sedan så tog jag en buss hem vid halv 6.

Det var en väldigt trevlig dag, så tack för den! :)

Lika som blåbär.

Hej.

Nu sitter jag här med en banan/blåbär smoothie och försöker komma på något att skriva om.
Men inget kommer upp.
Jag skriver inte seriöst, men det var tydligen bra enligt Helene.

Hon och jag är lika. Lika lika som blåbären i min smoothie.
Det sa även hon när vi pratade i telefon i torsdag. Eller hon pratade, och jag skrattade.
Det var kul.
Jag hade velat vara med, men nästa gång. Då ni, Spice Girls och Backstreet Boys! Visst var det så Helene och Elin?



Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har:

Legat ute i solen.
Lagat mat.
Varit ute och sprungit.
Sett på teve.

Där fanns det inte mycket att hänga upp i julgranen inte.

Men imorgon ska jag göra något. Jag ska ut till B-vik och träffa David som har kommit hem, och kanske Martin. I vilket fall som, så kommer det att bli trevligt!
Det är alltid kul när du är hemma på ön!

Ikväll så ska jag fortsätta min, "integöramycketallsdag" genom att sitta här och klockan elva vara nere vid teven och se SATC. Det är så hejdundrande bra! När ett avsnitt börjar, så vill man att det aldrig ska ta slut!

/ M.

Back in black.

Hejhejhallåtjenna. (Gissa vem som säger så David?)

Förlåt.

Det kändes som ett bra ord att börja med.
Jag har inte skrivit på ett tag.
Fast iochförsig så tror jag inte att det är något att förlåta, för hur kul kan det vara att läsa min blogg på en skala ett till tio?
Jag har inte svaret.

Alltså, jag har skrivit 6 rader, och redan har jag börjat svamla.
Skriver saker som bara kommer.
Varför?
Jag vet inte.
Jag är knaaaas som en viss person hade sagt.

Det är påsklov.
Härliga påsklov. Påsklov betyder ledighet, ägg, godis och sömn.
4 mycket bra saker må jag säga. Jag menar, vem gillar inte ledighet? Typ hela Sveriges befolkning, eller, jag ska inte överdriva. Men dem flesta. Ägg? Ja, vem fan gillar inte ägg. Kokt ägg, stekt ägg, omelett, äggröra, rått ägg, ägg i håret och så vidare. Ägg är en bra grej helt enkelt. Godis? Behöver jag säga något? Svar: Nej. Sömn? Det behöver vi alla, plus att det är väldigt skönt.

www.svenskaagg.se/ ( Kolla länken).

Så enligt mig är påsken ganska bra ändå.
Eller vad tycker ni?

Ni? Nu låter jag som Blondinbella (vars blogg, lite btw sådär har blivit nerstängd. Det var någon liten hackare som hade hackat sig in där. En liten hackspett helt enkelt) eller Kissie eller någon annan storbloggare som har tusentals läsare.
Vad har jag? Jo typ, 15. Som mest har jag haft 30.
Jag blir nog aldrig en blondinmaja.
Men jag är glad ändå.

En annan rolig sak som har hänt idag är att jag har fått Spotify. Ansökte om det för flera månader sedan, men det har inte hänt något på den fronten. Men idag så hjälpte Rasmus mig, så tack så mycket för det!

Ja, nu har jag skrivit ett inlägg. Det är dedikerat till David och Mickan. Två stolta och starka människor på denna jord.
Är ni nöjda nu? Även fast jag har rabblat på om ägg i sjuttioelva rader :)

/ M.


RSS 2.0