Lördag/Söndag.

Martin kom och hämtade mig vid tio ungefär, vi rullade bilen ut mot Burgsvik. Där så gick vi ut med Sickan, (Martins hund). Det blev en liten promenad i mörkret, dock inte så långt. För vi båda var visst lite mörkrädda, plus att det var ett konstigt ljus borta vid horisonten eller vart det nu var.
När vi kom tillbaka till huset, så satte vi oss i soffan. Martin gjorde te, sedan så satt vi bara där och bara satt. kollade lite löst på Amercian Pie 2, vilken film alltså.
Det är en sådan där film som det är så pinsamt att se med sina päron. Det blir så tyst.
Men nog om det, vi såg på den, drack te och kollade runt i H&M katalogen.
Sedan så knallade vi in till Philips säng, la oss och kollade runt i böcker om kaniner som tar självmord. Små illustrerade bilder på olika sätt för kaniner att ta självmord. Väldigt intressant må jag säga.
Någonstans här fick jag också ett samtal från Helene som var i Närkland på partaj. Hon hade visst inte så kul, det var mest bönder. Så det kan gå!
Sedan efter att vi blivit mätta på kaniner som tar självmord, (det är faktiskt rätt jobbigt). Så låg vi bara och pratade i någon timma. Mycket trevligt! Fast jag kände dock att det var en som fattades. David. Vad gör du i Karlstad?!?!
När klockan slog halv tre, så kände vi att det var dags att styra bilen mot Havdhem. Martin var trött, jag fick slå han. Han vaknade till, och boom så råkade vi köra på en rabbis.
Den sprang ut i vägen, vi bromsade, den sprang tillbaka mot diket, vi började gasa, den sprang ut i vägen igen, vi hann inte se den, sedan så blev den överkörd. Sådant är inte kul.

Väl hemma så somnade jag som en stock med en gång.

Vaknade upp på söndag morgon klockan 10, gick upp, åt frukost, såg på teve och började plugga. Jag vet inte hur många timmar jag pluggade den dagen. Men många var det, och färdig blev jag! Mycket skönt!

Söndags kvällen innebar, middag med familjen och Beck. Jissus, Beck ja. Den var inte rolig den här gången. Läskig som aldrig förr. Men dock så spännande, även fast jag låg under kudden mestadels av tiden. Sådana filmer ska man inte se själv, i ett mörkt rum!

Efter att Beck var slut, så borstade jag tänderna och det var Godnatt time. Fast först ett litet samtal från en person som var i chock tillstånd? Nej nu ska vi inte överdriva här. Men lite kul var det allt. Jag fick iallafall skratta lite innan jag somnade :)

Det var min Lördag kväll och min Söndag.

/ M.

Fredag/Lördag.

Fredagen började med att vi spelade vollyboll i skolan. "TGK and the ladies" var taggade. Eller, tjejerna. Killarna Kalle och Jesper var ju bara trötta.
Vi satte på oss sverige tröjor, målade oss med sverige flaggor i ansiktet och gick ut på planen.
Där fanns det lag med plastpåsar och bananskal på sig, randiga långkalsonger medmera.
Vi var motiverade, taggade och glada. Ja, förutom killarna.
Vi gick ut och spelade våran första match och vann!
Den andra förlorade vi.
Den tredje förlorade vi.
Den fjärde förlorade vi.
Den femte vann vi.
Den sjätte vann vi.
Sedan hann vi inte spela fler matcher.

Bilder från "må-bra dagen" kommer i ett senare inlägg.

Sedan så gick vårat lag och åt. Makaroner och köttbullar bjöds det på. Efter det så åkte vi hem, vi kände att det inte var någon ide att vara kvar i skolan på eftermiddagen. Eller hem, vi åkte till stan.
Först så gick jag, Andrea och Jessica och handlade. Sedan så gick jag och Andrea hem till henne och började packa hennes Thailand väska.
Nej jag är inte avundsjuk.........................................................
När det var avklarat så lagade vi köttbullar och makaroner igen. A la Andrea den här gången. Mycket godare! Till det drack vi saft.
Sedan så bytte vi om till danskläder och styrde cykeln mot signalen.
Fast först ett stopp hos Andreas mormor. En jätte härlig mormor må jag säga! En tuff brud! :)
Sedan så var det dags för dans. Först uppvärmning sedan styrka, stretching och tillslut fem ynka jävla minuter till att dansa koreografin. (Säg det med 08:a brytning.)
Där blev vi lite arga. Plus att våran tränare verkar tro att vi är jätte duktiga. För han kör på som en jävla kulspruta med rörelser och nya steg.
Vi kommer inte att lyckas med allt detta till uppvisningen. Men men. Man ska vara positiv, och uppvisningen lär ju säkerligen bli rolig iallafall!

Efter dansen så kom Andreas mor och hämtade oss, körde oss hem till lägenheten, vi hämtade våra grejer, tryckte in allt i bilen, inklusive oss själva, styrde bilen mot Jessicas casa, fast först en sväng i ett villaområde, det är alltid trevligt.
När vi var framme hos Jessicas place så sa jag tack för skjutsen till Andreas mor, och puss och hejdå till Andrea.
Väl inne hos Jessica så satte vi igång med att laga mat. Kyckling, pasta och sås. Mycket gott, och med ett mycket trevligt sällskap!
Efter maten så fick jag ett ryck, jag tog Jessicas cykel för att själv cykla tll atterdags och köpa lite frukt. Jag säger bara en sak, det var kallt! Mina fingrar var som isbitar. Jag måste ta in ett par vantar till ungen. Påminn mig!
Jag råkade köra världens omväg på dit vägen också. Lyckat.
Men jag fick allt handlat, och jag tog mig hem. Så det var ju positivt.
Där "hemma" väntade Jessica med en film. Black Jack blev det! Fytusan ja. Den filmen är ju otroligt underhållande faktiskt. Om ni inte har sett den, se den!
Sedan så somnade vi båda som två stockar vid tolv.

Jessica skulle upp vid 05:30 för att åka med båten. Men jag stannade kvar ett tag till och sov.
Tog bussen hem vi halv elva.

Här hemma så har jag ätit, sovit och pluggat.
En slapp lördag alltså.

Nu har jag precis ätit och duschat.
Senare ikväll så ska jag nog till Martin.
Det ska bli trevligt trevligt :)

/ M.

Torsdag.

Idag så har det varit en bra dag tycker jag minsann! 
Först på morgonen så hade vi historia, och skulle jobba om 1900-talet, och våran grupp blev klar ganska fort. Så vi fick sluta.
Efter lunchen så var det dags för gympa. Denna gång med hela våran klass! Riktigt kul faktiskt. Jag och Helene var ju grymma på att spela fotboll hand i hand. Slit och släng säger jag bara. Förvånar mig inte om vi har massor av blåmärken imrogon, så många gånger som jag ramlade. Mr X och sina ben säger jag bara. Dem är ju över allt!
Sedan så blev det att ta bussen hem, satt och pratade med Amanda och Adam om deras finurliga uppfinningar från UF. En del var väl sisådär, och en del var kanoners!

Väl hemma så somnade jag till på soffan tills klockan var mat.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och pluggar lite. Det går iallafall lite framåt med svenska arbetet. Så det är ju positivt.

Jag ser fram emot morgon dagen. Vi ska ha en "må-bra dag" i skolan. Så på förmiddagen så ska min grupp, "TGK and the ladies!" spela vollyboll, och på eftermiddagen så ska vi kanske spela Wii. Det kan nog bli riktigt kul tror jag!
Efter skolan så ska jag till stan. Då är det dans med Andrea, Isa och Linda som gäller. Lika kul varje gång, uppskattar stunden med Andrea.
Efter dansen så blir det nog till att äta lite gott med Andrea och Jessica, och sedan så kanske vi sätter på någon film och bara myser. Så det ska nog bli en väldigt bra kväll! :)



/ M.

Onsdag.

Onsdagen börjades med att man vaknade upp på Segebadengatan i Visby. Vaknade upp i ett tomt hus. Marie och Egon var och jobbade, och Maja var i skolan. Så jag fick gå upp själv och ta frukost, sedan så pysslade jag lite. Plockade med grejer hit, och plockade med grejer dit. Tills klockan blev elva, och Maja kom hem. Vi kom fram till att vi skulle gå ut på stan en stund, fast det tog dock ett tag att komma utanför dörren. För att min dragkedja på jackan är sönder, och den fastnade och..ja, ni kan nog ränka ut resten själva. Det hela slutade iallafall med att jag fick låna en av Majas jackor. Ingen av oss köpte något på stan, men det var ändå väldigt härligt att bara komma ut, särskilt när solen var framme.
Efter ett tag så var vi tvugna att gå hem igen, för Maja skulle till tandläkaren, så hon cyklade dit och jag var kvar. (Maja, du skall bara veta vad för massa bus jag hittade på!)
När hon kom tillbaka, så kom även min mor. Så då gick jag ut på stan med henne, för att köpa byxorna jag hittade igår. Sedan blev det ett snabbt besök hos Linds, och sedan hem.
På hemvägen så fick man även vinka till Helene och Amanda som traskade runt ute på Vätes (?) vägar. Det var lite kul! :)

Det var min Onsdag det, och den var väldigt bra! Så tack för den! :)

/ M.


Tisdag.

I Tisdags efter skolan så åkte jag in till stan, jag hade med mig Agnes som sällskap. Vi strosade runt i lite affärer och kollade. Vi konstaterade att kläderna inne på Soda är på tok för dyra för att man skall kunna ha råd. Vi hittade ett jätte fint fint linne, och det kostade bara 1450. Som hittat!
Vi konstaterade även att Visby har ett väldigt dåligt utbud. Vi går ner på knä och håller tummen för att Weekday och Monki skall komma till stan. Tänk vad bra det skulle vara. Men jag hittade iallafall ett par byxor med hjälp av Agnes.
Sedan så blev vi lite hungriga och gick till McDonalds och åt pommes frites, och hängde med gängen som har bosatt sig där inne. Det första var sant, vi åt där. Men vi hängde dock inte med gängen.
Efter det så blev det en tripp in till Obs för Agnes skulle ha godis, och jag fick titta på.
Sedan så gick jag hem till Maja, och Agnes hem till sitt.
Tack för en väldigt mysig eftermiddag!

    Agnes.

Väl hemma hos Maja så var det första jag gjorde att väcka Maja. För hon hade somnat som en stock på soffan. När hon vaknade så var hon bitsk, otrevlig och osocial. Men det ändrade sig snabbt.
Vi åt mat, åt en semla, lyssnade på musik och tog det bara allmänt lugnt!
Sedan så somnade vi båda som två stockar vid sisådär 23:00. En mysig kväll helt enkelt :)

    Majsing.

/ M.

Måndag hela veckan.

Now it is English time. Im sittin here with Helene, Karl and Carro. We are working hard! Jag har just redovisat mitt Cypern arbete. Det gick väl sisådär. Jag var säkerligen röd som en tomat i ansiktet, men annars så. Jag fick även reda på mitt betyg på salskrivningen som vi hade innan jul. Där fick jag ett VG, det känns faktiskt väldigt bra. Så jag är nöjd. Nöjd nöjd nöjd, mannen (kvinnan) här är väldigt nöjd. Kommer ni ihåg den sången? Kulijul ju.

Helene är lite bitsk idag. Hon har nämligen inte fått sova så mycket, för hon kom hem med nattbåten. Fast även fast hon är lite bitsk, så är hon glad! Fast just nu så har hon isolerat sig med musik.

Nu kom jag precis tillbaka ifrån rasten, jag och Karl köpte munkar och en daim! Mums! Karl och Helene hade vattenkrig, och jag stod och kollade på. Dem är lite busiga dem! :)

Just nu är Helene och redovisar sitt engelska arbete, det kommer att gå jätte bra. Det känner jag på mig i det vänstra lillfingret. Det är en känsla man kan lita på!
Nu kom även Carro tillbaka efter att ha spelat gitarr med några i kaffis. Den mystiska killen var där. Han är Donners egna "Wannabe Brat!"

Men nu ska jag joina Carro och Karl i engelska arbetet. Tjingtjong långkalsong. Jag skriver säkerligen mer senare ikväll! :)

/ M.

Glass med varma hallon.

Sådär ja. Nu har man ätit glass med varma hallon, druckit bubbelvatten, sett på Beck och blivit så gott som klar med engelska arbetet. Det är förvånande hur mycket man kan hinna med på så kort tid. Plus en sak till. Jag laddade, host, köpte 2 Brittan album, 2 Backstreet Boys album och ett Spice Girls album förut och la in på min ipod. Det är minnen det! Ljuva 90- tal. Right?

Alla har vi väl sjungit med till "Wannabe", "Everybody" och "Baby one more time." Jag har till och med dansat till den först nämda med Elin Hermansson, Anneli Pettersson, Siri Siggelin och Niccolina Nyberg. Vi var "mini" Spice Girls. Jag var såklart Baby Spice, ganska så självklart eftersom jag var den enda blondinen i gänget. Den här gången fick man iallafall vara med. Annat var det den gången då några tjejer i klassen skulle vara Afro-Dite och jag inte fick vara med. Vet ni varför? Mm, precis. Just för att jag var blond. Så jag fick vara ensam bakrundsdansare medans brunetterna Elin, Anneli och Siri stod längst fram och glänsade. Men det är sådant man får ta. Men som Helene säger, jag är en stark kvinna så jag klarade det!

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, det borde även en liten blond kille vid namn Adam göra. Han är alldeles för liten för att vara uppe såhär sent. Sov med dig unge! Annars kommer inte lilla du orka upp imorgon bitti för att gå till skolan :)

Godnatt på er! Jag skriver säkerligen imorgon igen! :)

Ps. En annan liten kille i Hemse ska äta macka och Oboy nu. Helt galet. Äta såhär sent? Klockan 00:01. Det kan inte alls vara bra! Ds.

/ M.


Daim!

Hola que tal? Muy bien gracias, y tu?

Sådär ja, då fick man med lite spanska också. Det var det jag ville få ut av den här dagen, och det här inlägget...

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon! Vaknade vid halv tolv, gick upp vid tolv, åt frukost och såg på teve. Det är allt jag har gjort idag, förutom att jag var uppe på Havdhem och köpta vindruvor och frusna hallon. Plus att jag skrivit lite på mitt engelska arbeta om Cypern, det sitter jag faktiskt just nu och skriver lite på. Jag är ju trots allt en tjej, vi kan göra flera saker samtidigt. Mhmmmm!

Nog om det, vindruvorna jag köpte. Dem var väldigt goda, helt perfekta. Dem var till och med godare än dem vi åt på bussen David!

Varför skriver jag sådana här inlägg för, där jag svamlar på om allt möjligt som ingen fattar något av. Men vissa klagar ju när jag inte skriver så varsågoda! Nej, nu ska jag inte vara aggressiv längre. Jag tänkte ladda ner lite album nu, host, köpa lite album nu. Springer in till Visby nu och köper några... Det blir nog lite Stevie Wonder, lite Lejonkungen, lite Michael Jackson, lite Torleifs och så vidare. Ni fattar. Men dock inget Star Pilot.

På Fredag i skolan ska det bli jätte kul faktiskt. Vi ska ha en "må bra dag" i skolan. Vi ska äta frukost och så ska min grupp spela volleyboll och Wii. Vårat lag på volleybollen kommer att vinna.
Gruppmedlemmarna är:

Karl "TGK" Ahlqvist.
JeppaJeppJepp. (Jag vet inte vad han heter i efternamn.)
Helene "Puff" Palmqvist.
AgnesPagnes Aldrin Ekbom. ( Sjukt dåligt smeknamn, i know.)
Märta "Märtis" Fohlin.
Carro "DH" Qvarnberg.
Maja "Piff" Ström.

Vi måste spela mot "Pontas Pojkar" för dem där små grabbarna ska inte få vara så kaxiga länge till. Bara för att dem vann Donners OS så ska dem inte få vinna över oss i volleyboll. "Vi ska vinna vi ska ta dem, vi ska göra DAIM av dem!" (Det rimmade visst inte så bra, men jag var tvungen att få med Daim eftersom det är våran sponsor.)

Men nu ska jag kilavippen. Skriver någon gång, kanske snart, kanske inte, vi, får, se, helt, enkelt! :)

/ M.

Flört.

Provjobbade idag för första gången på ICA i B-vik. Det gick väl helt okej endå. Förutom några misstag som att ge en man 500 kronor för lite, säger att en man ska betal tjugoen och nittio, ( ja Maja, det finns 90 öringar,) plus att jag råkade slå in 438 popcorn paket när det bara skulle vara ett. Men jag fick en flörtblinkning av en 6 åring. Det räddade min dag.

Vilket otrolig långt inlägg det blev.......... Jag har ju ingenting att skriva. Så då blir det så. Detta är ju faktiskt bara pinsamt att publicera, om man jämför detta inlägg med ett av Davids så är det här ingenting. Men alla kan inte skriva långt :)

Nej nu ska jag sluta att skriva om ingenting. Skriver säkerligen imorgon igen :)

/ M.

A.

Lite små avundsjuk sådär :)


Torsdag.

Hejhallå!

Jag är en dålig bloggerska. Jag sviker Maja och våran kära vän Blondinbella. Nej, jag pratar inte om mig själv. Utan om gäddan. Maja Lindström. Ibland Lirre enligt vissa.

Men nog om det. Idag så har det varit en bra dag tycker jag. Vi hade gympa. Jag trodde det skulle vara jätte kul. Men det blev lite segt i slutet. Den där dumma Lady! ( Det är en stor grön tunna fylld med vatten. ) Det skulle vi tillsammans i ett lag få runt en hinderbana, utan att den plus lite annat inte fick nudda marken. Det var inte lätt ska jag säga. Men i slutet så körde vi över det andra laget! För att citera Karl, "Vi pissade på er!"

Efter skolan så åkte jag till stan, och jag fick även med mig Helene! Wowowo. Det var kanon. Vi båda var på bra humör. Plus att vi förstod varandra så bra idag. Vi behövde inte alls förklara vad vi menade flera gånger om! Väl inne i staden så bytte jag min skinnjacka som jag köpte i Tisdags. (Förlåt Mor, Far och Maja.) Jag är krånglig när det gäller kläder, så är det bara. Accept it! Vi träffade även Adam inne på Julia Hultgren, han var fullt upptagen med att sätta prislappar på kläder. Men han hann dock tipsa om lite skor som var snygga. Men jag var inte helt såld dock. Sedan blev han lite stressad, för han skulle på träning. Så där sa vi Hejdå.
Sedan så traskade jag och Helene vidare lite på stan. Sedan så lämnade hon mig för att ta bussen hem till sitt place, det är gården där vråååålåket kommer att stå i framtiden. Disco inside.
Jag fortsatte dock vandringen på stan by my self ett tag. Sedan tog även jag bussen hem. Med mig på bussen så hade jag ett kilo vindruvor och min kära ipod. Mycket skönt. Det enda som saknades var då David. Han ska ju också finnas med när det gäller vindruvor och musik!

Nu sitter jag hemma igen. Dock med bara ett halvt kilo vindruvor och musik ifrån datorn.

Sådär Maja, nöjd nu? Det hoppas jag allt :) Imorgon så kommer jag och våldgäster dig runt åtta snåret! Det är en överraskning, så när jag kommer, verka överraskad!

Dagens: Bilturen idag på Klinte. Ni som var där, ni vet. Helene vet, det var en upplevelse.

/ M.

Star pilots.

Hejhallå.

Först så vill jag börja med att säga förlåt, förlåt för att jag inte har skrivit på en vecka. Men så kan det gå, när inte haspen är på som Lasse skulle ha sagt.

Nu sitter jag i skola. Till vänster om mig har jag Karl och till höger om mig har jag Helene. Förra veckan var det tvärtom, så det kan gå, (jag tänker inte säga, när inte haspen är på.)

På förmiddagen så hade vi svenska, och till lunch var det flygande Jakob. Men c eller K. Jag vet inte riktigt. Men jag tror dock inte att Jacob/Jakob blir arg om jag stavar hans namn fel. Men iallafall för att komma tillbaka till ämnet liksom så var maten väldigt god. Förutom att det var lite torrt. Men det var bananer i, och det är mums! Även vad Helene och Mr X säger. Lyssna inte på dem.

Just nu har vi engelska och ska skriva om ett lands Commonwealth. Jag har valt Cypern som land, men det är dock lite svårt att komma igång som alltid. Men som en vis kvinna just sa till mig, man kan göre de hemme. (Ja, med en gotländsk brytning.)

En väldigt otrolig grej hände mig idag! Jag har ju som sagt tappat bort min plånbok, (ni som kollar min bilddagbok vet.) Vi har då spärrat mitt kontokort och allt det. Som tur var hade jag iallafall inga kontanter där i. Förutom två kronor. Men iallafall, idag när jag satt i matsalen, så kom en i min klass fram till mig och sa att hon hade hittat min plånbok på bussen, och att hon hade den hemma. Så hon skulle ta med den imorgon till skolan. Tror ni att jag blev glad eller? Om ni inte vet, så jaaaaaaaaaaa jag blev glad. Sådär glad till och med! :)

Men nu ska jag nog försöka jobba lite. Skriver kanske lite senare ikväll :)

/ M.

Helene Palmqvist.

Hallu! Nu sitter jag i skolans datasal, till höger om mig har jag min kära vän Karl Ahlqvist, och till vänster om mig så har jag mina kära vän Helene Palmqvist. Dem båda är två "qvistar." Vi har engelska och ska skriva om ett lands "Commonwealth." Lite svårt att komma igång som alltid, men det ska nog gå bra tillslut. Jag har valt landet Cypern, för Karl sa att det landet hade en bra historia. och man ska lyssna på honom! Fast ibland är det lite svårt att lyssna på honom, när han inte säger något liksom. Som tidigare idag när han somnade på engelska lektionen och alla i klassen tittade på honom. Mycket roligt var det må jag säga. Jag tänkte även skriva lite om Helene. Jag och Helene blev just kallade Piff och Puff av Jessica. Jag vet inte vad jag ska tro, menar hon att vi är två ekorrar? But you know what? I really like it. Jag är positiv till saker, inte som våran engelska lärare Samuel som just sa, "Bloody hell." Vad menar han med det liksom? Fast "Bloody sunday" är ju en bra låt. Som U2 sjunger, inte Stiff little fingers eller vad tusan Helene nu svamlade om. Hon är lite förvirrad av sig, men dock en väldigt härligt förvirrad tjej. Hon är go hon, även om hon snubblar och ramlar hela tiden. Hon fick en stor boll i magen av Karl förut, och "BANG" så ramlade hon till marken. Det såg mycket lustigt ut kan jag säga, det kan även Andrea och Vicky intyga. Helene har på sig sina nya blåa converse idag. Mycket snygga är dem! Hon har även andra kläder på sig, tro det eller ej, men det är helt sant. Hon har på sig ett par ljusblå jeans, mycket snygga dem med, och dem köpte hon förra våren! Mmmmm, just det. Dem är inte nya. Till det så har hon en mörkgrå tröja från bikbok. Som hon köpte för 129 riksdaler. Men vet ni? Jag såg just den tröjan på mellandagsrean, och då kostade den bara 50 riksdaler. Dåligt köp Helene, mycket dåligt köp. Du kunde ha fått den mycket billigare. (Ps, tröjan blåser upp i vinden när man är ute. Ds.) Karl har idag på sig ett par vita converse, (iallafall vita jämfort med mina, som nu mera är grå/bruna.) Till det så har han ett par beiga chinos, och en vit/grå randig långärmad tröja. Mycket stiligt må jag säga, han var mycket nöjd med sin outfit idag. Men nu ska jag nog börja fokusera på skoljobbet lite mer. See you later alligator. Ps 2, idag så ska jag in till stan efter skolan med min kära Jessica. Men ingen ska shoppa. Eller, kanske jag. Vi får se. Ds.

Btw, Helene? Vet du vad jag blev sugen på? Gurka! Mmmmmm, vad gott det skulle vara. Karlkarl.

    Gurka.

    Blåa converse.

    Beiga chinos.

    Piff och Puff. (Helene och Maja, eller, Maja och Helene. Vi ska ännu bestämma vem som är vem.)  

    Det var en sådan här boll som jag, Karl och Helene hittade inne på stora toan. Det var även den bollen som Helene fick i magen av Karl, och ramlade omkull.

    Detta är min kära vän Helene. Piff eller Puff. Eller Helene Bobbrynsky!

    Detta är min kära vän Karl Ahlqvist. Tyvärr så har jag ännu inget smeknamn på honom, men det lär komma kan jag säga. Checka braxen, mycket stiligt! Stiliga Kalle!

Helene, vi har mycket att stå i. Vi ska komma på ett spec till trean! Bråttom bråttom. Jag tycker dock vi kör på "ryss-stilen." För det är den vi hanterar bäst. Vi kan ju dansen, och vi har ju namnen. Helene Bobbrynsky och Maja Nofsky. Det klingar, det klingar. Right? :)



/ M.


RSS 2.0